Restoran Hõlm ja Lydia G. Holm Retseptid (1925-1926)
Lydia Hotell kui ka Restoran Hõlm on oma loomisest alates
olnud tihedalt seotud oma loojate ajaloo kui ka oma asukohast tuleneva
eripäraga. Üks olulisemaid osasid restorani ja hotelli olemusel on Lydia G.
Holmi elulugu ning tema poolt aastatel 1925-1926 kirjutatud retseptivihikute
kogumik, kust restoran Hõlm tihedalt inspiratsiooni ammutab ning millest
lähtuvalt oma kööki suunab.
2018. aastal on see kõik jõudnud moodsa kokaraamatu kaante
vahele. Igal restoranil,
nagu ka igal inimesel on rääkida oma lugu.
Retseptiraamatust leiate: 21 retsepti Lydia retseptivihikust, 56 retsepti restorani
menüüst, Lydia G. Holmi perekonnalugu ja palju muud põnevat.