Restoranist

Hõlm on Tartu südalinnas asuv restoran, mis kuulub MICHELIN Guide 2022 soovitatud restoranide hulka ning tuntud gastronoomia teejuhi White Guide Nordic valikul Põhjamaade parimate restoranide hulka. See on koht, kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Sven Pärn poolt juhitav köök loob maitseelamusi, kus kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja serveeritud. 

Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad  Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.

Väikeseid külastajaid ootab mängutuba, kus saab lõbusalt aega veeta ja kus tegevust jagub nii suurematele kui ka väiksematele.