Restoranist

Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide Nordic 2017 valikul Põhjamaade parimate restoranide hulka. See on koht, kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob unustamatuid maitseelamusi, kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja serveeritud. 

Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad  Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.

Väikeseid külastajaid ootab mängutuba, kus saab lõbusalt aega veeta ja kus tegevust jagub nii suurematele kui ka väiksematele.